Installation af biopejse

Vi hjælper med montering og installation

Montering af biopejs

Hos Art deco fire sidder vi altid klar til at tage en snak med dig omkring montering af din biopejs. Vi vejleder om det er en biopejs hvor selvmontering er muligt og en god idé, eller om vores montør skal komme og give en hånd med installationen.

Når det kommer til biopejse er der nogle retningslinjer som er gode lige at have styr på når man skal montere. Hvis det er en af vores fritstående modeller er der ikke meget andet der skal gøres end bare at pakke den ud og sætte den på det ønskede sted i jeres lejlighed eller hus. Hvis biopejsen derimod er væghængt, anbefaler vi at man sørger for at væggen er lavet af noget materiale som kan klare vægten og varmen. Af samme grund skal de skruer der bruges selvfølgelig også kunne klare pejsens vægt.

Skal din biopejs indbygges? Så hjælper vi gerne! Vores montør kan sagtens installere din biopejs hvis det er en opgave som du ikke helt er tryg ved selv at udføre, selvfølgelig vil montering eller indbygning af pejs koste lidt ekstra.

Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål om montering af din biopejs!

Telefon 4236 1933

Vejledning på vores biopejse fra Kratki

Udvalget af udendørs biopejse hos Art deco fire er stort

Vi forhandler mange flotte udendørs biopejse. Så har du brug for lidt ekstra hygge i haven, så har vi lige produktet for dig. Tag et kig forbi vores webshop.

Har du et spørgsmål, så udfyld nedenstående formular og tryk på send
– så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Denne formular indsamler navn, telefonnummer, email og din besked så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.