Hvorfor biopejs?

Biopejsen er stadig en ny løsning for mange danskere, og derfor får vi ofte spørgsmål som:

  • Hvorfor biopejs?
  • Hvorfor skal jeg vælge at investere i en pejs?
  • Hvad kan en bioethanol pejs?

Der er mange gode grunde til at vælge en bioethanol pejs, og her på siden vil vi gå i dybden med, hvorfor det er en god idé. Vil du have en flot og betagende pejs, som giver et løft til stilen i dit hjem, så er biopejsen et godt valg. Vi har mange flotte pejse, som giver et nyt udtryk til dit hjem, og når mørket falder på, er de dansende flammer med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Du kan se vores udvalg af bioethanol pejse herunder. Sidder du tilbage med spørgsmål til vores produkter eller services, så er du velkommen til at skrive en mail eller ringe ind. Vi skal nok hjælpe dig med at finde den helt rette pejs og besvare spørgsmålet: hvorfor biopejs?

Hvorfor vælge en biopejs?

Biopejsen er ny type pejs, der giver helt nyt liv til din stue, dit køkken, soveværelse eller gæsteværelse. Du kan se vores billeder herunder som viser, hvordan vi har fået integreret pejse i andre hjem. Det er helt afgørende, at pejsen bliver integreret i hjemmet, så den er en naturlig del af huset eller lejligheden.

Vi hjælper gerne med at få valgt den rette løsning til dig. Herefter vil du opleve, at pejsen hurtigt bliver en central del af hjemmet, hvor der er mulighed for at hygge med brætspil eller et glas rødvin i weekenden.

Biopejsen har flere fordele udover dens flotte udseende. Herunder får du et indblik i alle fordelene ved at have en pejs med bioethanol.

Du får en bæredygtig pejs
Biopejsen bruger bioethanol til at skabe de smukke, orange flammer. Ethanol er en lugtfri alkohol, der har en spiritus procent på 97. Det betyder, at den har et langt lavere co2 aftryk ved forbrænding i forhold til en almindelig brænde i en pejs. Det er derfor et bæredygtigt alternativ, hvis du gerne vil have den hyggelige stemning ved en pejs, uden at du har et højt co2 aftryk.

Du behøver ingen skorsten
Biopejsen kan sættes op i stort set alle hjem, da du ikke behøver nogen skorsten. Du slipper derfor for at bruge 5-10.000 på at lave en skorsten, hvis du ikke har en. Den er også meget nem at installere alt efter, om du vil have en fritstående, ophængt eller indbygget pejs.

Du kan flytte din pejs
Overvejer du at flytte bolig, så skal du ikke være bekymret for at købe pejs. Vores bioethanol pejse er lette at transportere, hvis du finder et nyt hus eller en ny lejlighed. Vær dog opmærksom på, at det kan være vanskeligt at integrere pejsen i et nyt hjem, hvis du designer en pejs specifikt til din nuværende bolig.

Du skal ikke opbevare brænde
Biopejsen er utrolig nem at starte, da du blot skal fylde bioethanol i brandekaret. Du behøver derfor ikke have pladsen til at opbevare store mængder brænde. En bioethanol dunk fylder ikke meget, og du kan derfor opbevare den i et skur, i et bryggers, en entre eller andet.

Du skal ikke rengøre efter brug
Med en biopejs slipper du for at skulle fjerne aske efter brug, som man skal ved en traditionel brændeovn. Der kommer blot vanddamp op af din pejs, og du slipper derfor for at gøre rent efter brug.

Hvilke biopejse kan du vælge?

Hvis du gerne vil have en bioethanol pejs ind i dit hjem, så skal den gerne passe til indretningen og udformningen af dit hjem, så det bliver en naturlig forlængelse af hjemmet. Når du skal vælge den helt rigtige biopejs, så har du overordnet set tre løsninger, som du kan vælge mellem:

Har du spørgsmål?

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores produkt eller service, så er du meget velkommen til at skrive en mail eller ringe ind på telefon. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at svare på spørgsmål, så du finder frem til den helt rette løsning for dig – og får afklaret præcist, hvorfor du bør vælge en biopejs.