Biopejse fra Art Deco Fire

Bredt udvalg af indendørs og udendørs biopejse

Webshop

Biopejse

Hos Art Deco Fire får du flotte biopejse til indendørs og udendørs brug. Biopejsen skaber hygge og stemning med sine autentiske flammer. Flammernes hypnotiserende dans og den lune varme giver noget helt særligt, som stearinlys og centralvarme bare ikke kan efterligne. I mange moderne hjem er der hverken plads eller mulighed for at have et gammeldags ildsted med skorsten.

En biopejs kræver hverken meget plads eller aftræk, så den kan placeres i næsten alle boliger, så du kan nyde varmen og hyggen. På siden her kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge en biopejs.

Hvad er en biopejs?

Biopejse brænder med åben ild ligesom en almindelig pejs. Den væsentlige forskel er i opbygning og brændsel. Pejsen bruger bioethanol, der brænder helt rent, så der ikke er behov for aftræk eller skorsten. Den er også bygget, så den kan placeres flere steder, uden nødvendigvis at kræve et muret ildsted.

Du skal heller ikke tænke på opbevaring af brænde. Desuden er bioethanol et organisk og miljøvenligt brændstof. Ethanolen produceres af stivelsesholdige planter som majs og kartofler og er derfor en regenererende energikilde. Pejsen er lugtfri, så du slipper for sod og besværlig rengøring.

Læs mere om hvordan biopejse fungerer på siden her.

Hvor meget varmer en biopejs?

Biopejsen afgiver varme, men det varierer meget alt efter model, størrelse og hvilken størrelse flammer, den har. Vil du bruge pejsen som varmekilde, er det en vigtig faktor i valget af pejs. Den kan ikke stå alene som varmekilde, men fungerer som et godt supplement. På siden her kan du læse mere om biopejse som en varmekilde, samt hvor meget de varmer. Desuden rådgiver vi gerne om hvilken pejs, der er mest hensigtsmæssig til dit behov.

Vores mærker

Vi fører biopejse i elegant design og af høj kvalitet. Vi samarbejder primært med to dygtige producenter fra Polen, Planika Fires og Kratki, der leverer flotte og teknisk avancerede pejse til ethvert behov med stort fokus på sikkerhed.

Vores produkter overholder alle gældende sikkerhedsregler. Dog er det vigtigt at biopejsen bliver brugt og påfyldt efter instruktioner. Vi er selvfølgelig behjælpelige med vejledning og instruktion, samt rådgivning om placering, så pejsen er sikker i dit hjem.

Biopejs i dit hjem

Biopejsen bidrager med masser af hygge og stemning og kan faktisk bruges i alle rum, siden der ikke er behov for aftræk eller skorsten. Pejsen skal blot placeres hensigtsmæssigt og passe til rummets størrelse. En pejs i soveværelse, køkken eller stue skaber ekstra hygge. Pejsen luner dejligt og giver ro til afstressende øjeblikke. Skab ekstra stemning med bløde siddepladser, hvor man kan slænge sig og hygge.
Har dit hjem en stor, central indgang, kan du også få installeret en pejs, der får gæster til at føle sig velkomne, og spreder varme ud i huset. Du kan sågar få en pejs i badeværelset, hvis du går efter en særligt ekstravagant følelse.

Du kan også få en udendørs biopejs til hygge på terrassen eller i haven. Den forlænger udesæsonen, hvor det ellers kan være køligt at sidde ude. Til havefester og lune, mørke sommeraftener er det moderne ildsted også et naturligt samlingspunkt, hvor man kan mødes over god mad og drikke, hyggelig samtale eller beundre nattehimlen og nyde roen.

Biopejs i mange stilarter og størrelser

Du finder biopejse i mange stilarter, størrelser og udformninger hos Art Deco Fire, så det er nemt at finde en, der passer til dit hjem. Her er mulighed for at vælge de store, ekstravagante versioner, der fungerer som blikfang og grundelement i din indretning, eller mindre og mere diskrete modeller, der skaber hygge og luner, når de er tændt,men ikke kræver opmærksomhed i de perioder, hvor de ikke er i brug. Du kan få biopejse til ophæng på væg, indbygget i en niche eller i væggen, så den skaber hygge og sammenhæng på tværs af rummene. Vi har også de helt nemme modeller, der helt simpelt placeres i en niche, i hyggekrogen, på et bord, i en gammel pejs eller ildsted der ikke længere er i brug, eller hvor det passer i din boligindretning. Har du helt særlige krav til din pejs, er du også kommet til det helt rigtige sted.

Design din egen biopejs

Hos Art Deco Fire vil vi gerne have at du får lige den pejs du drømmer om. Vi hjælper dig med at få en biopejs i lige præcis de mål og den stil, du drømmer om.
Vores producent Planika laver utroligt lækre pejse, og de kan lave en pejs efter mål, så du får en pejs, der passer lige til dine behov og dit hjem. Drømmer du om en væglang pejs i stuen, eller en biopejs der kan erstatte den gamle brændeovn – så kan du få den her.

Montering

Du skal selv finde en montør, der kan installere din biopejs. En del af vores pejse er meget nemme at installere og skal enten blot pakkes ud og placeres, hvor du vil have dem eller skrues op på væggen. Køber du en væghængt pejs, skal du dog tjekke at væggen kan holde til evt. varmestråling og at skruer og ophæng kan bære pejsens vægt, samt tåle varmestrålingen. Vi står selvfølgelig til rådighed med rådgivning på spørgsmål vedrørende montering.

Vil du se biopejsen live? – besøg vores showroom!

Du er meget velkommen til at besøge vores showroom, hvis du helst vil kigge, før du køber. Vi har åbent 10-16 mandag og onsdag, 8-16 tirsdag og torsdag og 8-14 om fredagen – og i weekenden holder vi altså weekend. Du kan dog sagtens ringe på telefon (+45) 4236 1933 for at aftale et besøg udenfor normal åbningstid. Vi står også klar med rådgivning på info.artdecofire@gmail.com.