Ferielukket i uge 34

Moderne og stilfulde biopejse til væggen

Biopejs til væggen

Væghængte biopejse er nogle af de mest populære biopejse på markedet. Det skyldes blandt andet, at de er så nemme at installere og fordi de kan fås i mange forskellige lækre designs. Du kan hænge din indendørs biopejs til væggen stort set lige hvor du har lyst til. Det giver en enorm frihed og fleksibilitet.

Populære biopejse til vægge

Biopejse er over de senere år steget rigtig meget i popularitet. Og det er ikke så mærkeligt, når man tænker på, hvilken helt unik atmosfære levende ild kan skabe i hjemmet. Derudover følger der også en række fordele, som en traditionel pejs eller brændeovn ikke kan leve op til – især hvis du vælger en biopejs til væg. Blandt de mange fordele kan nævnes:

 • Du behøver ingen skorsten
 • Du kan hænge den på stort set alle typer af vægge
 • Den er nem at montere og installere
 • Den optager ingen gulvplads
 • Du kan nemt flytte på den, hvis du fortryder dens placering eller skifter bolig
 • Du slipper for at skaffe og opbevare brande
 • Du skal ikke rense for aske

Ingen skorsten giver stor fleksibilitet

Den største forskel, der er på traditionelle pejse og biopejse, må siges at være, at en biopejs ikke behøver nogen skorsten og kan derfor installeres i såvel huse som i lejligheder. Med en væghængt biopejs slipper du tillige for at bygge om og kan hænge den i alle hjemmets rum. Det kunne eksempelvis være på væggen i:

 • Stuen
 • Soveværelsen
 • Kontoret
 • Køkkenalrummet

Eller hvor du ellers har lyst til at tilføre lidt ekstra hygge til hjemmet.

Du kan hænge din væghængte biopejs i alle slags rum

Biopejse bidrager til en moderne og eksklusiv indretning. Skab en hyggelig atmosfære i hjemmet med en biopejs til væggen. Hæng den for eksempel i køkkenalrummet, hvor den kan bidrage til en ekstra hyggelig stemning til når I skal spise eller til når I laver mad. Eller hæng den i stuen, hvor den lige giver et ekstra pift til indretningen. Den er især hyggelig om vinteren eller blot når mørket falder på, så I kan samle jer i sofaerne med en kop varm te eller kaffe og spille et brætspil. Med en biopejs til væggen bliver fjernsynet hurtigt helt overflødigt og I kan i stedet lade jer betage af de smukke og hyggelige flammer, mens I nyder hinandens selskab.

Gør dit soveværelse eksklusivt med en biopejs til væggen. Det leder tankerne hen på eksklusive hotelværelser, som man kun kender det fra film. Men med en væghængt biopejs kan du skabe selvsamme stemning hjemme hos dig selv.

Hæng din biopejs til væg på alle typer af vægge – nem at installere

En biopejs til væggen kan hænges på stort set alle typer af vægge, eksempelvis gipsvægge, murstensvægge, trævægge, m.m. Det vigtigste er blot, at væggen kan holde til vægten af pejsen. I praksis er det ligeså nemt at installere en væghængt biopejs som det er at hænge en hylde eller et fjernsyn op på væggen.

Du behøver i øvrigt ikke at bekymre dig om, om væggen bliver for varm, da biopejsene er forsynet med en bagplade, som sørger for at der er luft mellem selve pejsen og væggen. Det er med til at sikre, at pejsen ikke bliver overophedet og udsætter væggen for for høj varme.

Væghængte biopejse har selvfølgelig også den helt åbenlyse fordel, at de ikke optager gulvplads.

Slip for besværlig rengøring

Med en traditionel pejs skal du jævnligt sørge for at skaffe brænde og opbevare det et tørt sted. Det kan hurtigt blive besværligt og kræver en masse plads. Med en biopejs skal du blot bruge bioethanol, som du hælder i biopejsens brandkar. Det er nemt at opbevare og så sviner det ikke, når det bliver antændt, ligesom almindelig træbrænde kan gøre. Når du har en biopejs slipper du for at gøre rent efter aske, som kan være besværligt og omstændigt at rengøre.

Kort sagt er der altså masser af fordele ved at anskaffe sig en biopejs. Hvis du ikke lige finder en model blandt vores væghængte biopejse, som falder i din smag, kan du også altid se vores udvalg af indendørs biopejse henholdsvis gulvpejse og indbyggede biopejse.