Lukket d. 16/8 og ferielukket i uge 34

Biopejse i høj kvalitet til lave priser

Billig biopejs i høj kvalitet

Hos Art Deco Fire finder du både udendørs biopejse og biopejse til indvendig montering, i høj kvalitet til lave priser. Vi har et stort udvalg af pejseløsninger, som både kan stå frit på gulvet, indbygget eller hængt op på væggen. Leder du efter en billig biopejs med et flot design, så er du kommet til det rette sted. Det er vigtigt, at din pejs bliver tilpasset stilen i dit hjem. Du har derfor selv mulighed for at designe din egen pejs, så den passer til din personlige stil.

Herunder kan du se vores billige biopejsmodeller, der kan pryde i dit hjem. Find pejsen, der matcher din stil, så får du en pris, der matcher dit budget. Læs mere om vores biopejse herunder, og hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, så er du meget velkommen til at henvende dig til os på telefon eller mail.

Billig biopejs – hvilke muligheder har du?

Når du skal vælge en pejs til dit hjem, som kan bringe nyt liv til din stue, dit køkken, soveværelse eller gæsteværelse, så skal den integreres på en ordentlig måde. Din biopejs skal gerne passe til indretningen og udformningen af dit hjem, så det bliver en naturlig forlængelse af hjemmet. Når du skal vælge den helt rigtige og billige biopejs, så har du overordnet set tre løsninger, som du kan vælge mellem:

  • Indbygget biopejs
  • Ophængt biopejs
  • Fritstående biopejs

Design din egen biopejs

Det er vigtigt, at din pejs bliver tilpasset stilen i dit hjem. Derfor kan du vælge, om du vil have en af vores modeller eller designe din egen. Der vil naturligvis være en prisforskel, hvis du gerne vil have en skræddersyet model til dit hjem. Der er til gengæld gode muligheder for at lave en betagende pejs, der vil gøre alle dine venner jaloux og løfte værdien af dit hjem. Du kan kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan lave en specialdesignet biopejs til dit hjem.

Hvad er en biopejs?

Biopejsen er en ny type pejs, der anvender bioethanol som brændstof i stedet for træ. Ethanol er ren og lugtfri sprit fremstillet af majs eller kartofler, som giver flotte orange flammer, når det antændes. Biopejsen giver ikke lige så meget varme som en almindelig pejs, og de anvendes derfor hovedsageligt som en flot og dekorativ pejs, der skaber en hyggelig stemning og let varme. I modsætning til traditionelle pejse kræver biopejsen ikke en skorsten, hvilket betyder, at du kan have en biopejs i langt de fleste hjem.

Biopejsen er utrolig nem både at anvende og holde ren. Du skal blot fylde bioethanol i brandekaret og antænde væsken, så har du hurtigt dansende flammer, som giver et betagende syn i hjemmet. Du slipper også for at rengøre efter brug, da der ikke efterlades aske som ved en traditionel brændeovn.

En bæredygtig pejs

Vælger du at investere i en billig biopejs i stedet for en traditionel brændeovn, så får du ikke blot en smuk pejs til hjemmet. Du får en bæredygtig løsning, da bioethanol er et rent produkt med 97% alkohol. Biopejsen udleder kun en begrænset mængde co2 i modsætning til en almindelig brændeovn. Du får dermed den hyggelige stemning, som en brændeovn leverer uden at udlede en større mængde co2.

Derfor skal du vælge en biopejs i forhold til en brændeovn

Der er en del fordele ved at have en billig biopejs i forhold til en traditionel pejs. Herunder har vi oplistet fordelene ved at vælge en biopejs, så du kan få et indblik i, hvorfor det er en god idé at få en billig biopejs.

Fordele:

  • Du skal ikke have en skorsten (hvilket hurtigt kan koste mellem 5-10.000 at få lavet).
  • Du behøver ikke at købe og opbevare brænde.
  • Du slipper for at rydde aske op efter brug.
  • Pejsen kan sættes op i alle slags hjem.
  • Pejsen kan flyttes, hvis du finder et nyt hjem.

Billig bioethanol til din pejs

Udover vores billige biopejse finder du også tilbehør på vores hjemmeside. Vi har eksempelvis gode tilbud på bioethanol, så du kan få godt gang i din nye biopejs. Der kan være stor forskel på kvaliteten af ethanol, hvilket påvirker brændetiden betydeligt. Vores bioethanol er i høj kvalitet, og du får dermed længere brændetid pr. liter. Du kan se vores tilbud på Bioethanol her.

Har du spørgsmål

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om vores produkter eller services, så er du mere end velkommen til at skrive en mail eller ringe ind på telefon. Så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du finder frem til den helt rette biopejs. Vi ser frem til at høre fra dig!